miércoles, 15 de septiembre de 2010

Pedazos de historia hechas por mi II

(Catalan) Esta es totalmente fantástic, que no es bien, bien mi tipo, pero me gustaria terminarla también. Porque me gusta que los personajes que creo tengan una historia completa.

Saludos, Anairda.

El joc de la mort

-Hola i benvinguts al Joc de la mort, on cada participant ha d'aconseguir els 1000 punts abans que els altres. Si en voleu saber més, demà a les 22:00h s'estrena la 3ª temporada en directe. Si voleu anar a la tribuna truqueu al número que apareix en pantalla.
Tots els televisors del regne d'Ogama sintonitzaven la mateixa cadena. Fos quina fos, ningú es volia perdre la gran estrena d'aquest programa. El resum de la temporada passada va passant tranquil·lament mentre es fa temps per la gran estrena.

La Sara es una participant més d'entre els altres. Ella es troba encara una mica drogada, perquè quan sortien de casa els han fet prendre un somnífer molt fort. No sap encara ben be on es troba, però intueix per la veu que ressona a tot l'estadi que és un somni. Només al seu cap se li podria acudir la idea d'un Joc de la mort, d'una baralla entre els participants i d'una incineració al que no aconsegueixi 50 punts en un dia.
“Es clar,”, es diu a ella mateixa, “ per això m'han aixecat del llit. En realitat, encara estic entre les mantes.”.
La Sara es una jove de 16 anys que va deixar d'estudiar i de relacionar-se amb la gent fa un temps, és una participant del joc de la mort. Un joc en el qual els agents del mal i, en secret, alguns del bé, gaudeixen veient com els jugadors es barallen per fer més proves i obtenir menjar i aigua. Un joc no gaire bonic...

No hay comentarios:

Publicar un comentario